Плед за загиблого сина: окупанти привітали зі святом матір зрадника з Приморська

Переглядів: 288

11 березня 2024 17:45

Плед за загиблого сина: окупанти привітали зі святом матір зрадника з Приморська фото

Мешканець Приморська Денис Кравченко, який пішов воювати за окупантів та знявся у їх рекламному ролику у вересня минулого року, вже  став "грузом 200".

Про це повідомляє канал «Приморская редакция». За їх інформацією, до Міжнародного жіночого дня мати загиблого Дениса Кравченка отримала від місцевих єдиноросів замість сина теплий плед. Про його смерть стало відомо у січні.

А телеграм-канал БердянсЬк Сьогодні/Бердянск Сейчас нагадує, що про активний початок набору добровольців на війну серед мешканців окупованої території Запорізької області, коли і «засвітився» Денис Кравченко, писав наприкінці вересня 2023 року.

«Залучення мешканців окупації до рашиського війська - наразі пріоритет для колаборантів. Своєю рекламою заполонили усе навкруги. А тепер відкрили пункт у приміщенні трикотажної фабрики (Консульська, 14) та навіть знайшли добровольців, щоб продемонструвати, що є бажаючі вмирати за ворога.

Для зйомки у пропагандистському сюжеті з рекламою пункту оформлювати контракт прийшов Денис Кравченко, який живе у Приморську. Родом він з Бурятії - принаймі так озвучили на місцевому пропагандиському телебаченні»,  - йшлося у повідомленні.

Зрадник на камеру розповів, що хоче підписати контракт зі збройними силами рф, тому що «во-первых, это чувство долга и возможность реализовать себя».

Поруч з ним підписувати контракт на службу в армії країни-агресора прийшов ще один зрадник - схожий зовнішністю на Путіна Роман Сімченко. Роман раніше, як повідомили підписники каналу «Приморская редакция», служив в ЗСУ, але з приходом окупантів перевзувся.

Канал нагадав, що за підрахунками російських ЗМІ, середній час життя російського військового на фронті 4,5 місяці. Денис Кравченко пробув на фронті відповідно до цієї статистики. Про долю Сімченка наразі невідомо.




Схожі новини: