Рибні консерви "Аквамарин" - вибір на користь якості та здоров'я

Переглядів: 239

10 березня 2024 17:23

Рибні консерви Аквамарин - вибір на користь якості та здоровя фото

Група компаній Інтеррибфлот, яка виготовляє популярні рибні консерви ТМ "Аквамарин", у своїй роботі робить ставку на високу якість та користь для здоров'я споживачів. Як запевняє співвласник Інтеррибфлота Андрій Чуклін, уся продукція ТМ "Аквамарин" проходить ретельний контроль якості та відповідає найвищим стандартам.

Консерви ТМ "Аквамарин" виготовляються на модернізованому рибоконсервному заводі "Південний", який має понад 20-річний досвід роботи. Підприємство оснащене передовим обладнанням, що дозволяє виробляти до 3 млн банок консервів на місяць. На заводі впроваджена система безпеки харчових продуктів (HACCP), що гарантує відповідність продукції "Аквамарин" суворим санітарним нормам.

Для виготовлення консервів ТМ "Аквамарин" використовується лише високоякісна риба, як з українських водойм, так і імпортована. Асортимент сировини включає такі види риб як сардина, кілька, хек, тунець, скумбрія, лосось, товстолобик тощо. Загалом Інтеррибфлот випускає понад 60 найменувань рибних консервів у різних форматах: в олії, у власному соку, в томатному соусі, а також рибні паштети і пасти.

Важливою перевагою рибних консервів ТМ "Аквамарин" є відсутність будь-яких штучних консервантів. Завдяки технології стерилізації при температурі 115-120 °C протягом 1-1,5 годин, готові консерви можуть зберігатися довго, залишаючись абсолютно натуральним і корисним продуктом. Більше того, у процесі стерилізації консервів ТМ "Аквамарин" кістки риби розм'якшуються, і кальцій з них краще засвоюється організмом, що особливо корисно для літніх людей.

Загалом рибні консерви є високопоживним продуктом, багатим на білок (в середньому 22%), жирні кислоти Омега-3 та різноманітні мікроелементи (фосфор, магній, калій тощо). Консерви ТМ "Аквамарин" зберігають усі ці корисні речовини та дозволяють урізноманітнити раціон здорового харчування у зручний спосіб. Доведено, що люди, які регулярно вживають рибу, мають здоровішу серцево-судинну систему і живуть довше.

Продукція ТМ "Аквамарин" має стратегічне значення, адже є багатим на поживні речовини продуктом тривалого зберігання. Тому під час війни Інтеррибфлот  наростила випуск консервів різних видів до 3 млн банок на місяць. Як зазначає засновник Інтеррибфлот Григорій Луцай, компанія і надалі планує розширювати виробництво, щоб задовольняти зростаючий попит споживачів на якісні рибні консерви.

Виробник впевнений у високій якості своєї продукції, втім закликає споживачів бути уважними при виборі консервів і звертати увагу на оригінальність упаковки. Адже на відміну від фальсифікату, справжні консерви ТМ "Аквамарин" виготовляються з дотриманням усіх норм і стандартів якості, а головне - з турботою про здоров'я споживачів.




Схожі новини: