Зірка "Володаря перснів" потужно підтримав Україну на червоному хіднику та назвав Путіна варваром

Переглядів: 223

4 березня 2024 22:30

Зірка Володаря перснів потужно підтримав Україну на червоному хіднику та назвав Путіна варваром  фото

Американський актор Вігго Мортенсен, який знімався у фільмі "Володар перснів", на червоному хіднику потужно підтримав Україну.

Зокрема, днями у Глазго відбувся кінофестиваль, де знаменитість представив свій новий фільм "Мертвим не боляче". На червоному хіднику актор підтримав Україну. Мортенсен одягнув футболку з тризубом і висловився, що світ не повинен забувати про війну, яку на українських землях вороже розв'язалася Росія.

"Ми підтримуємо українців у боротьбі проти російської агресії, проти людей, які їй потурають як у Росії, так і за її межами", – сказав Мортенсен у розмові з журналістами Daily Mail.

Раніше ж актор підтримував українців в інтерв'ю для урядової платформи United 24. Зокрема, актор у своєму відеозверненні зазначав, що Україна має бути вільною. Окрім того, він назвав кремлівського кривавого диктатора Путіна варваром і розкритикував всіх, хто підтримує захоплення українських земель.

"Два роки смерті, руйнувань і немислимих страждань для народу України. Те, що будь-хто в країні мого народження, Сполучених Штатах Америки, або в будь-якій іншій країні світу може ігнорувати варварство, захоплення землі Путіним та його урядом, для мене незрозуміло і цього не можна пробачити. Я підтримую народ України та його прагнення територіальної цілісності. Хай живе вільна Україна!" – висловився актор.

Актор із "Володаря перснів" Вігго Мортенсен підтримав Україну та розкритикував дії росіян

Вігго Мортенсен / Фото: Getty Images

Нагадаємо, нещодавно інший актор з "Володаря перснів" Орландо Блум підтримав Україну та зазначив, що війна має негайно припинитися. Окрім того, зірка Голлівуду пригадав, як торік приїздив до Києва та став свідком повітряної тривоги.




Схожі новини: