Відомий актор-військовий ЗСУ приголомшив, що одружився та вперше став батьком

Переглядів: 212

4 березня 2024 11:07

Відомий актор-військовий ЗСУ приголомшив, що одружився та вперше став батьком фото

Поповнення у родині Гаріка Бірчі сталося перед початком повномасштабної війни.

Український актор, відомий за гумористичним серіалом "Віталька" Гарік Бірча, який нині є військовим ЗСУ, приголомшив зізнанням, що став батьком.

Бірча, який як ведучий доєднався до проєкту "Ліга Сміху. Волонтерський десант 3", залаштунками знімань спецсезону шоу трохи розповів про особисте. Зазвичай артист не афішує цей бік свого життя, втім цього разу розговорився.

Зокрема, Бірча поділився, що у планах на коротеньку відпустку з фронту, окрім знімань "Ліги Сміху", він також хоче провести час з родиною:

"У мене є малесенька донечка. Два роки нещодавно виповнилося. Вона народилася перед повномасштабним вторгненням", - зізнався захисник в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок".

Окрім того, уважні журналісти помітили на підмізинному пальці Гаріка Бірчі обручку, яка дуже промовисто натякає, що зі статусом холостяка актор розпрощався.

Нагадаємо, що 8 березня о 20:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться прем'єра проєкту "Ліга Сміху. Волонтерський десант 3" від Студії "Квартал 95". У шоу Гарік Бірча вперше спробує себе у ролі ведучого поряд з Євгеном Кошовим.

Джерело: ТСН




Схожі новини: