"Старий і дивний": модель Playboy розсекретила сексуальні вподобання ДіКапріо

Переглядів: 206

2 березня 2024 14:40

Старий і дивний: модель Playboy розсекретила сексуальні вподобання ДіКапріо фото

Довкола любовного життя голлівудського актора Леонардо ДіКапріо ходить чимало чуток. Зокрема, щодо його "правила" зустрічатися лише з дівчатами до 25 років.

Підігріти розмови довкола вподобань актора заходилася 22-річна Playboy-модель Хайке Конінгс, про що пише The Daily Mail. Дівчина зізналася, що одного разу на приватній вечірці у клубі їй зустрівся ДіКапріо.

"Це було у секретному клубі в Лос-Анджелесі, куди можна потрапити лише за запрошенням. Я побачила його, як він сидів у своєму чорному худі та кепці. Ми зустрілись поглядами", – сказала вона.

22-річна Хайке розкрила секрети Леонардо ДіКапріо?

 

Потім до Хайке підійшов менеджер зірки і сказав, що той хотів би поговорити з нею.

Чоловік провів модель до столика ДіКапріо. Під час розмови манекенниця начебто поцікавилася у актора щодо чуток про зустрічання лише з дівчатами до 25. А той буцімто відповів "є грішок". Згодом пара почала пристрасно цілуватися.

"Це було нормально, але точно не найкращий поцілунок, який в мене був", – сказала Хайке.

Модель розповіла про свою зустріч з актором

фото getty images

Зі слів дівчини, Лео запросив її до себе додому, але вона йому відмовила.

“Він був шокований. Звісно, він до такого не звик. Коли я сказала, що не знаю його достатньо добре, він мило відповів, що поважає це. А потім повернувся до іншої дівчини та повів її до себе додому”, – сказала модель.

Playboy-красуня стверджує, що не мала інтиму з актором, але деякі її подруги провели із зіркою кілька ночей. І з їхніх слів, у ДіКапріо дещо дивні вподобання у ліжку.

"Подруга розповідала, що він був у навушниках під час сексу, адже не хотів чути, як стогне. А інша сказала, що він навіть поклав на її голову подушку", – поділилася модель.

Playboy-модель назвала актора "надто дивним та надто старим"

Видання The Daily Mail звернулося до представників актора по офіційний коментар. А від інсайдера, близького до оточення зірки, вони отримали повне заперечення описаної історії.

"Лео наполягає, що ніколи не зустрічав цю дівчину", – сказало джерело.

Нагадаємо, нині Леонардо ДіКапріо нібито зустрічається із моделлю Віторією Черреті.




Схожі новини: