Чому потрібно купити захисне скло для смартфон?

Переглядів: 221

1 березня 2024 14:12

Чому потрібно купити захисне скло для смартфон? фото

Хочете захистити новенький смартфон від подряпин та ударів, зберегти привабливий вигляд на довгий час? Не забудьте придбати важливе доповнення - захисне скло для екрана. Адже саме ця частина відповідає за основні функції пристрою і є досить вразливою, при необережному поводженні. Оптимальне рішення для постійного оновлення захисту - купити захисне скло для телефона опт. Це дозволить не витрачати кошти на одноразові замовлення, час на походи в магазин чи очікування доставки.

Чому варто придбати захисне скло?

Актуальність додаткового захисту дисплею смартфона відома усім. Дрібні подряпини або й великі тріщини можуть суттєво впливати на працездатність гаджету. А якщо користувач ще й трохи незграбний, від падінь девайса не застрахуватися. Ремонт екрана - недешева послуга, а якщо необхідна повна заміна, це обійдеться в третину вартості моделі й витрати часу на підбір потрібного зразка. Для того, щоб уникнути неприємностей, найпростішим рішенням стане замовити додатковий захист у вигляді захисного скла.

Захисна плівка чи скло - що краще обрати?

На ринку представлено два варіанти захисту для смартфонів: захисна плівка та скло. Що ж обрати? Обидва варіанти мають свої переваги та недоліки. Розглянемо їх детальніше, щоб здійснити правильну покупку:

  • Захисна плівка - це м'яке покриття з хорошою гнучкістю, що дозволяє максимально відтворити форму поверхні телефону, є варіанти для вигнутих країв. Здатна захистити екран від подряпин та легких ударів. Перевага - краща реакція сенсора на плівку, в порівнянні зі склом. Тонкий та легкий матеріал, який не буде додавати ваги гаджету. Мінусом захисної плівки здатність матеріалу - пластику, втрачати прозорість, привабливість зовнішнього вигляду при інтенсивному використанні. Подряпини можуть бути досить помітні, хоча й не впливають на функціонал пристрою. Також на поверхні дуже помітні сліди відбитків пальців, що псу естетичне сприйняття екрана. І головне - рівень захисту середній, значно поступається склу.
  • Захисне скло - спеціальний загартований та оброблений матеріал. Забезпечує надзвичайну міцність завдяки олеофобному нанопокриттю, протиосколочній плівці та видимому силіконовому шару. Серед переваг захисного скла: високий рівень міцності. Продуманий шар захисту від подряпин та дрібних пошкоджень, олеофобне покриття робить непомітними відбитки пальців, масляні плями. Матеріал має привабливий вигляд і практично не помітний на екрані завдяки прозорості та чистоті. гарно поєднується з чохлами різного типу. Гладкість поверхні спрощує очистку - достатньо просто протерти її. Навіть при падінні та появі тріщин скло не ділиться на шматки, які можуть пошкодити дисплей. Як варіація для захисту не лише екрану, а й особистих даних є моделі антишпигун. Мінуси скла - потреба в спеціальних навичках та обережності при поклейці його на екран. Матеріал більш товстий та може трохи обтяжувати смартфон, ну і вартість захисного скла вища, ніж у плівки.

Покупка захисного скла стане хорошим рішенням для збереження цілісності та привабливого вигляду екрана смартфона. Велике різноманіття варіантів, з додатковими компонентами дозволить отримати практичне непомітне рішення, яке вбереже гаджет від подряпин та ударів.




Схожі новини: