Синоптик обіцяє українцям погоду, як у середині березня: де буде найтепліше

Переглядів: 223

26 лютого 2024 13:55

Синоптик обіцяє українцям погоду, як у середині березня: де буде найтепліше фото

Наприкінці лютого та на початку березня на українців чекає дуже тепла погода без опадів. Про це каже синоптик Ігор Кібальчич

"На території України встановився антициклональний тип атмосферної циркуляції, за рахунок якого найближчим часом опадів не передбачається", - пояснив він.

Під впливом південно-східного вітру до нас продовжить надходити тепла повітряна маса, а малохмарна погода забезпечить інтенсивний денний прогрів.

"Таким чином, температурний фон по всій країні очікується вищим за норму, особливо високі показники прогнозуються в західних і південних регіонах, де середньодобова температура буде відповідати середині березня", - повідомив Ігор Кібальчич.

Так, за його даними, 26 лютого в Україні опадів не очікується. У західних областях подекуди тумани. Вітер південно-східний, на Донбасі та у Приазов'ї вдень місцями пориви сягатимуть 15-20 м/с. Температура повітря вдень +3...+8 °С. У західних та південних областях повітря прогріється до +9...+14 °С,а на Закарпатті взагалі буде до +16 °С.

Джерело: УНІАН




Схожі новини: