Їм стріляли у спини, а вони йшли до України: на Запоріжжі деяких депортованих людей окупанти відправляли пішки мінними полями

Переглядів: 383

23 лютого 2024 23:50

Їм стріляли у спини, а вони йшли  до України: на Запоріжжі деяких депортованих людей окупанти відправляли пішки мінними полями фото

Майже 50 людей, депортованих загарбниками, дісталися на підконтрольну територію Запорізької області за час окупації.

Дорогою росіяни одним цілили у спину, інших відправляли пішки мінними полями. Про це повідомляє голова Запорізької ОДА Іван Федоров.

"Скільки мешканців ТОТ так і не дійшли  українського блокпосту, дізнаємося після звільнення території. Але росія і гауляйтери точно не роблять нічого заради людей, які б цинічні заяви не транслювали пропагандисти.

Тих, хто незгодний з окупацією викрадають, вибивають тортурами зізнання та судять в ерефії. Днями у Ростові оголосили вирок трьом мелітопольцям – Ігору Артеменку, Сергію Бутнару та Олегу Зубову. Їх звинуватили в шпигунстві і присудили понад 10 років позбавлення волі.

Керівництво країни-агресора не приховує –  каральні акції триватимуть, а мешканців ТОТ, які чекають Україну, відправлятимуть у виправні табори до Сибіру.

Нічого нового. Масові депортації, табори в Сибіру, вбивство незгодних- Україна усе це вже проходила.
Вистояли тоді - переможемо зараз!" - зазначає Федоров.




Схожі новини: