Залишилися без опалення: у Запоріжжі через ворожий обстріл зупинила роботу котельня

Переглядів: 317

17 лютого 2024 15:50

Залишилися без опалення: у Запоріжжі через ворожий обстріл зупинила роботу котельня фото

Роботу котельні, яка була призупинена після обстрілу, планують запустити за кілька годин.

Сьогодні опівдні у Запоріжжі оголосили повітряну тривогу і через кілька хвилин у місті пролунав вибух.

Як повідомив в 13.49 секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв, внаслідок ворожої атаки було ушкоджено один з інфраструктурних об’єктів міста. Інформація про постраждалих не надходила.

«Через рашистський обстріл стався перебій в роботі тепломережі: без опалення залишилися 39 багатоповерхових будинків (а це 4 тисячі абонентів). Фахівці концерну «Міські теплові мережі» вже працюють над відновленням теплопостачання», - інформував очільник міста.

А о 15.35 у його телеграм-каналі з’явилося ще одне повідомлення.

“Роботу котельні, яка була призупинена після сьогоднішнього обстрілу, планують запустити за кілька годин.

Сьогодні вдень, після ворожої атаки, на одній з міських котелень через відсутність електроенергії відбулося відключення обладнання та холодного водопостачання. В ході відновлювальних робіт було виявлено порив на тепломережі.

В результаті обстеження, проведеного ремонтною бригадою концерну «Міські теплові мережі», пошкоджену ділянку було знайдено та перекрито.

Станом на зараз мережі на котельні наповнюються водою. Після цього (попередньо – за півтори години) буде запущено роботу котельні та розпочато підключення будинків до опалення», - зазначив Анатолій Куртєв.

Як видно з інформації, розміщеної на сайті 1580, без опалення залишилося 39 житлових будинків на вулиці Військбуд у Шевченківському районі. Час закінчення ремонтних робіт - 18.00.

Оновлено (17:54)

"Вже з теплом: 39 будинків, які сьогодні залишалися без опалення, підключені до теплопостачання

Фахівці концерну «Міські теплові мережі» у стислі терміни ліквідували наслідки ворожого обстрілу на тепломережі та відновили роботу котельні. Всі 4 тисячі абонентів наразі підключені до опалення.

Дякуємо нашим тепловикам за оперативну роботу!", - написав Анатолій Куртєв.

Фото з телеграм-каналу Анатолія Куртєва




Схожі новини: