"Людка-бомба" vs "який встид": мережа обговорює телеведучу Барбір, яка виматюкалася в етері

Переглядів: 349

16 лютого 2024 21:33

Людка-бомба vs який встид: мережа обговорює телеведучу Барбір, яка виматюкалася в етері фото

Телеведучу Людмилу Барбір на робочому місці спіткала халепа, яка зрештою обернулася флешмобом та виром обговорень в соцмережах.

15-го лютого Людмила соковито виматюкалася через свій костюм, не знаючи, що досі перебуває в прямому етері.

"Бл*дь, я така, бл*дь, кончена у цьому костюмі. Ладно, пох*й, записуйте", - поемоціонувала Барбір.

Згодом у Instagram 41-річна телеведуча вибачилася за свій спіч, пояснивши, що момент потрапив у ефір через технічну помилку.

"Ті, хто мене добре знають, в курсі, що зазвичай я собі такого не дозволяю, але сьогоднішній ранок, коли росія влаштувала черговий ракетний обстріл, наніс свої відбитки... Перепрошую за це", - написала Барбір.

"Але водночас закликаю вас бути відкритими, виплескувати свої емоції, коли болить. Зараз ми всі травмовані, всім страшно, тож не залишайтеся зі своїми страхами наодинці", - закликала вона, а ще запитала підписників, як їм її костюм.

У офіційному Instagram "Сніданку 1+1" теж відреагували на факап.

"Всі ми сьогодні зранку трошки Люда", - саме так можна описати інцидент, який відбувся сьогодні в ефірі", - зазначили в дописі, проілюструвавши його відповідною картинкою.

Під ним є чимало негативних коментарів, від тих користувачів, які вважають неприпустимою та непрофесійною таку поведінку ведучої та наголошують, що лаялася вона все ж таки не через ракетний обстріл, а через костюм. Люди пишуть, що Людмила їх розчарувала.

Одначе дуже багато коментарів у мережі - на підтримку Барбір. Зокрема висловилися її колеги - Руслан Сенічкін, Катерина Осадча, Неля Шовкопляс, Соломія Вітвіцька, Надія Матвєєва, Анатолій Анатоліч та Марічка Падалко. Остання пригадала власний епічний кейс кількарічної давнини, коли в неї в прямому ефірі випав зуб.

"Людмила Барбір вирішила сьогодні позмагатися зі мною в номінації "найбільший факап у ефірі". Я думала, що зуб складно переплюнути, але ти, Люся, сьогодні після повітряної "висловилася" за всіх нас! Ми ж ще дуже вміємо злість на ворогів екстраполювати на себе. Людка - ти бомба!", - написала Марічка.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: