Що подивитися у День закоханих: 5 найкращих романтичних фільмів

Переглядів: 254

14 лютого 2024 17:33

Що подивитися у День закоханих: 5 найкращих романтичних фільмів фото

Такі фільми можна дивитися як поодинці, так і разом з другою половинкою.

Сьогодні 14 лютого, а це найромантичніше свято року — День усіх закоханих. Багато хто починає хандрити через те, що відчуває мало любові, а деякі просто хочуть приємно провести час зі своєю другою половинкою. І для вечора на самоті, і для романтичної вечері чудово підходить переглядів фільмів.

Пропонуємо 5 найкращих романтичних фільмів, які дозволять і посумувати, і посміхнутися, і знову повірити в те, що справжнє кохання існує.

“Красуня” (1990)

Фільм з Річардом Гіром і Джулією Робертс вважається однією з найромантичніших історій про кохання. Магнат зустрічає “нічного метелика” і розуміє, що він не хоче її відпускати. У цьому фільмі кохання здається справжньою казкою.

“500 днів літа” (2009)

Легендарний фільм із Зоуї Дешанель і Джозефом Гордоном-Левіттом розповідає про нерозділене кохання. Головний персонаж зустрічає прекрасну дівчину і розуміє, що хоче прожити з нею усе життя. Але вона ставиться до їхніх стосунків дуже легковажно. У підсумку, все закінчується драмою.

“Щоденник Бріджит Джонс” (2001)

Романтична комедія з Рене Зеллвегер і Коліном Фертом вважається культовою. У ній розповідається про дівчину, яка зважилася почати нове життя і шукати свою любов. Однак не все так просто. Усі свої переживання героїня записує в щоденник.

“Пропозиція” (2009)

Комедія з Сандрою Буллок і Райаном Рейнольдсом не залишить байдужими навіть похмурих глядачів. Мила історія про сувору начальницю, яка в глибині душі хоче любові, але не зізнається в цьому навіть собі, переконає в тому, що любов існує.

“Щоденник пам’яті” (2004)

Романтична драма, в якій знялися Райан Гослінг і Рейчел МакАдамс, розповість про пару, якій не судилося бути разом. Між ними спалахнули небувалі почуття, проте всі були проти їхнього роману. Зворушливий фільм змусить плакати і співчувати головним персонажам, цю історію краще дивитися разом зі своєю другою половинкою.

Джерело: Lt.ogo




Схожі новини: