Анастасія Приходько жорстко розкритикувала Наталію Холоденко: "Дратує ця психологиня"

Переглядів: 285

13 лютого 2024 18:20

Анастасія Приходько жорстко розкритикувала Наталію Холоденко: Дратує ця психологиня фото

Співачка показала, що її обурило в поведінці психологині.

Українська співачка Анастасія Приходько неочікувано розкритикувала зіркову психологиню Наталію Холоденко.

Виконавиця показала, що її неабияк обурило в поведінці психологині. Так, Холоденко в своєму Tik Tok опублікувала ролик, де закликала українців "не програвати внутрішньо" та "визначати своє майбутнє" замість того, аби занепадати духом.

"Будь ласка, не програвайте внутрішньо. Бо коли ми програємо внутрішньо, у нас дійсно не буде жодного шансу на зміни. Так, зараз складна ситуація, але це час, коли ми самі визначаємо своє майбутнє. Ані екстрасенси, ані астрологи, а конкретно кожна людина, яка для себе прийняла рішення: я борюсь чи я прогнозую майбутнє", - висловилася Холоденко.

Однак Приходько не оцінила відео психологині. Виконавиця обурилася, що Холоденко з-за кордону розповідає українцям, як вони мають поводитися в умовах війни. Співачка також додала, що її неабияк "дратує психологиня".

"Якби ви тільки знали, як мене дратує ось ця психологиня. Що вона меле і для кого? Для батальйону Монако?" – обурилася Приходько.

Нагадаємо, нещодавно Наталія Холоденко з розмахом відсвяткувала день народження в Монте-Карло. Охочі могли потрапити на свято психологині за 25 тисяч гривень.

Джерело: ТСН




Схожі новини: