Мешканцю Запоріжжя загрожує до трьох років позбавлення волі за вбивство собаки

Переглядів: 223

13 лютого 2024 11:20

Мешканцю Запоріжжя загрожує до трьох років позбавлення волі за вбивство собаки фото

22 січня до Запорізького райуправління поліції надійшло повідомлення від небайдужого громадянина про те, що він став очевидцем того, як чоловік наніс ножове поранення собаці.

На місце прибули патрульні та слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці доставили пораненого пса до ветеринарної клініки, де він згодом помер. Про це повідомляє відділ комунікація поліції Запорізької області. 

У межах досудового розслідування слідчі встановили, що до кримінального правопорушення причетний 30-річний місцевий житель, раніше неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів.

Після проведення комплексу слідчих дій, за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури, фігуранту повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Найсуворіша санкція інкримінованої статті передбачає до 3 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

12 лютого у суді підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту (з 19 по 6 годину). Досудове розслідування триває.




Схожі новини: