Джамала показала рідкісне фото з мамою-красунею та ніжно привітала її з днем народження

Переглядів: 274

12 лютого 2024 17:35

Джамала показала рідкісне фото з мамою-красунею та ніжно привітала її з днем народження фото

Також артистка показала, який вони вигляд мали понад 25 років тому.

Українська співачка Джамала повідомила про важливе свято в її родині. Мама виконавиці Галина Михайлівна святкує день народження.

З нагоди ювілею артистка присвятила рідній людині допис в Instagram. Співачка опублікувала свіже фото з мамою, а також адресувала їй чимало ніжних слів із привітаннями. Зокрема, Джамала подякувала мамі за постійну підтримку та віру, а також зазначила, що безмежно її любить.

"Моя найкраща у світі матуся. Сьогодні у тебе ювілей. Для мене тобі завжди 25! Ти навчила мене найважливішим і наймудрішим речам. Ти завжди віриш у мене та підтримуєш у найважливіші моменти. Поряд з тобою мені легко та спокійно. Дякую тобі за життя, за поради, за віру та силу, яку ти мені даруєш, навіть на відстані. Обіймаю та сильно-сильно люблю, моя душа!" – адресувала мамі Джамала.

Окрім того, співачка опублікувала й архівне фото з Галиною Михайлівною, яке було зроблене понад 25 років тому. Як поділилася Джа, тоді вони вперше приїхали до Києва та відвідали популярний заклад швидкого харчування МакДональдз.

Джерело: ТСН




Схожі новини: