"Не можна кидати дельфінів у пісок": DziDzio зізнався, чи готовий іти воювати

Переглядів: 258

11 лютого 2024 09:50

Не можна кидати дельфінів у пісок: DziDzio зізнався, чи готовий іти воювати фото

40-річний співак Михайло Хома (DziDzio) у коментарі журналістці Анні Олицький розповів, як ставиться до закликів, аби зірки йшли воювати, чи готовий сам йти на фронт та як відноситься до відпочинку блогерів за кордоном.

За його словами, кожен має бути на своєму місці, професійні військові — воювати, співаки — привозити у країну гроші на допомогу.

"Ми кожен день збираємо гроші. Особисто я з Олександром Пономарьовим більш як 3 мільйони доларів зібрали по світу. Їздили з перших днів, коли було найстрашніше, до військових, виступали у тих залах, яких нема. Ми кожен день не були вдома, а були завжди з військовими. Все має бути професійно. Ми не є дурна держава, яка може собі дозволити пхати кого-небудь. У нас мають бути професійні керівники, люди, які розуміють, як це робити, як воювати. Не можна кидати дельфінів у пісок, а антилоп у море. Це не

Співак заявив, що піде воювати, якщо покличе держава.

"Ми маємо всі бути на місці, якщо держава кличе воювати, то значить йти воювати", - додає Михайло.

Також він різко висловився про зірок і блогерів, які в обхід законодавства виїжджали за кордон на відпочинок під час воєнного стану.

"Я цього не підтримую. Знаєте, у мене виїзд через то, що мене запрошують і я їду для того, аби привезти гроші Україні. Це по двоє, інколи по троє в номері. Без бізнес-класів і за свої гроші. Для того, щоби показати і достукатися до сердець, що нам потрібні гроші і допомога", - зазначив DziDzio .




Схожі новини: