Нацполіція: У Дніпрі розформують полк особливого призначення – всі підуть в бригаду "Лють"

Переглядів: 230

8 лютого 2024 14:30

Нацполіція: У Дніпрі розформують полк особливого призначення – всі підуть в бригаду Лють фото

Національна поліція ухвалила рішення розформувати полк особливого призначення ГУНП в Дніпропетровській області. Це сталося після того, як спецпризначенці раніше відмовились вступати в штурмову бригаду "Лють". Заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич заявив, що усіх спецпризначенців переведуть до штурмової бригади.

За його словами, працівників, які відмовляться від переведення до штурмової бригади – звільнять та вручать повістку. Він наголосив, що "оцінка надана згідно із ситуацією в Дніпрі".

"Ухвалено рішення щодо розформування полку поліції особливого призначення ГУНП у Дніпропетровській області. Тобто, полку такого не буде існувати. Ми, можливо, ухвалимо інші кадрові рішення щодо створення окремих рот для виконання специфічних завдань", — сказав заступник Фацевич.

В Нацполіції нагадали про те, що у 2023 році були ухвалені зміни до Закону "Про Національну поліцію", відповідно до яких поліціянти особливого призначення можуть брати участь в обороні нашої країни шляхом безпосереднього ведення бойових дій.




Схожі новини: