Чому гауляйтер не довіряє керівнику МАГАТЕ?

Переглядів: 299

8 лютого 2024 11:10

Чому гауляйтер не довіряє керівнику МАГАТЕ? фото

Мабуть, через те, що ЗАЕС під окупацією небезпечна

Гауляйтер єбалік на телеграм-каналі окупантів «Запорізький вісник» проінформував: «Запорізьку АЕС зі своїм почтом відвідав гендиректор МАГАТЕ Рафаель Гроссі».

«Пану Гроссі продемонстрували розгорнутий план техобслуговування станції, поінформували про заплановані та проведені роботи, продовжує головний колаборант області. - На сьогоднішній день створено мінні загородження, спрямовані у бік від станції, – вони не завдадуть АЕС навіть найменшої шкоди, навіть за умови їхнього залучення.

Я не розраховую на правдиву доповідь Гроссі на трибуні ООН. Його візит спонсорований і продуманий західними кураторами, і Ґроссі не озвучить правду, як і не внесе ясність для західного світу. МАГАТЕ продовжить замовчувати правду, а наші хлопці й надалі захищатимуть станцію та весь світ».

Чому ж гауляйтер не довіряє керівнику МАГАТЕ? Мабуть, через те, що ЗАЕС під окупацією небезпечна. Через те, що там не дістає половини персоналу. І що це за «мінні загородження, спрямовані у бік від станції», які «не завдадуть АЕС навіть найменшої шкоди, навіть за умови їхнього залучення»?




Схожі новини: