Співачка Мадонна буде судитися з фанатами — відома причина

Переглядів: 256

7 лютого 2024 12:55

Співачка Мадонна буде судитися з фанатами — відома причина фото

Фанати американської поп-діви Мадонни позиваються до неї через те, що співачка невчасно починала свої концерти. Це неабияк їх обурило та стало причиною нового скандалу.Шанувальників творчості артистки обурив той факт, що вона почала концерти в Нью-Йорку на дві години пізніше, ніж очікувалось.

Після цього фанати вимагають у зірки компенсувати їм збитки за витрачений час.

Журналісти звертають увагу на те, що Мадонна виступала на спортивній арені у Брукліні, Barclays Center – 13, 14 і 16 грудня.

У позові фанатів йдеться про те, що концерти мали початися о 20:30, натомість шоу стартували о 22:30. Також поп-діву звинуватили в неправдивій рекламі.

Фанати також скаржаться на те, що американська співачка дуже багато разів починала свої виступи невчасно.

За словами позивачів, вони знали про те, Мадонна мала проблеми зі здоров'ям, через що її концерти навіть перенесли з липня на грудень. Проте, як вони вважають, це не є причиною затримувати концерти.

Через це фанати й обурилися першому виступу співачки у рамках американського туру. Виявилось, що концерт розпочали пізніше через технічні труднощі. Затримка тривала одну годину, хоча протягом цього часу на розігріві виступав діджей Honey Dijon.




Схожі новини: