Від 2500 до 3200 гривень: деяким переселенцям нарахують додаткові виплати

Переглядів: 245

7 лютого 2024 10:42

Від 2500 до 3200 гривень: деяким переселенцям нарахують додаткові виплати фото

Кошти будуть зараховані на банківський рахунок після подання відповідної заяви

Сім'ї українців можуть отримати матеріальну допомогу у розмірі 2500 та 3200 гривень залежно від обставин. Хто і як може оформити виплати, повідомляється на сторінці instagram vca_toretsk_official.

З 29 січня Управління соціального захисту населення Торецької міської військової адміністрації почало приймати заявки на грошову допомогу. Претендувати на виплати можуть внутрішньо переміщені сім'ї з громади, які виховують дітей з інвалідністю та які перемістилися до більш безпечних регіонів.

На які виплати можна розраховувати

Розмір матеріальної допомоги залежить від обставин у сім'ї. Так, якщо сім'я виховує дитину з інвалідністю віком до 6 років, то розмір фіндопомоги становить 2563 гривні. Якщо у сім'ї є діти з інвалідністю віком від 6 до 18 років, то виплата становить 3196 гривень.

Часу є лише до кінця місяця: що потрібно зробити українцям Гаманці спорожніють ще сильніше? Українців може очікувати підвищення тарифів на проїзд Вже з 6 лютого: українців реєструють на нову грошову допомогу, хто може претендувати Їхнє розставання - питання часу: 6 пар знаків Зодіаку, які ніколи не зійдуться в коханні

Для отримання допомоги законний представник дитини має подати документи та заяву до Управління соціального захисту населення шляхом надсилання сканованих копій на електронну адресу: [email protected].

Заява пишеться у довільній формі і до неї додаються документи:

  • копія свідоцтва про народження дитини чи паспорта;
  • копія медичного висновку щодо інвалідності дитини;
  • копія паспорта або ID-картки з випискою з реєстру про місце реєстрації проживання;
  • копії довідок ІПН законного представника та дитини з інвалідністю;
  • копії довідок ВПО;
  • реквізити банківського рахунку у форматі IBAN



Схожі новини: