Допомога у лікуванні та реабілітації: благодійний фонд Героя України підтримує морпіхів

Переглядів: 332

1 лютого 2024 22:15

Допомога у лікуванні та реабілітації: благодійний фонд Героя України підтримує морпіхів фото

Благодійний фонд “СТАЛЕВІ”, що створений за ініціативою Героя України Сергія Волинського, отримав донорську фінансову допомогу від АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ» у розмірі 3 550 000 гривень.

Залучені кошти дозволять організації реалізувати ряд благодійних проєктів, відповідно до ключових напрямків діяльності фонду.

Кошти будуть спрямовані на реалізацію проєктів в основних напрямах діяльності фонду:

  • лікування та обстеження захисників України, що втратили своє здоров’я, боронячи рідну землю;
  • розвиток та функціонування програми з фізичної та психологічної реабілітації, якої потребують українські захисники внаслідок поранень та перебування в полоні;
  •  продовження просвітницької роботи, задля поширення інформації про звитяги наших героїв як всередині країни, так і в усьому цивілізованому світі!

Команда фонду “СТАЛЕВІ” опікується морськими піхотинцями та їхніми родинами, тому закликає всіх, хто причетний до служби в підрозділах морської піхоти України та потребує допомоги у вищезазначених напрямках, звертатись до фонду через форму запиту на сайті https://stalevi.com.

Україна переживає найскладніший час у своїй історії, а на долю її народу випали найстрашніші іспити. Проте, ми засвоїли дуже важливе правило, яке віками дозволяє нам залишатись вільними та нескореними: в єднанні та взаємній допомозі наша сила!

«Єдність - головна запорука нашої перемоги! Я дуже вдячна Піреус Банку Україна за такий вклад у спільну перемогу, за можливість лікувати та підтримувати героїв сьогодення – наших морських піхотинців. Без нашої допомоги їм буде складно.

Боротьба триває, тому кожен свідомий громадянин, відповідальний бізнес, громадська або благодійна організація мають не втомлюючись допомагати країні, за для щасливого та мирного майбутнього наших дітей», – зазначає Тетяна Харько, голова БФ “Сталеві”.

Нагадаємо, ініціатор створення фонду «Сталеві” Сергій Волинський “Волина” - військовий, з 13 квітня 2022 - виконувач обов’язків командира 36-ої окремої бригади морської піхоти, учасник російсько-української війни, Герой України.

13 квітня 2022 року, частина 36-ї ОБрМП під командуванням Сергія Волинського успішно з'єдналась з полком «Азов» для продовження спільного спротиву на території металургійного комбінату «Азовсталь».

20 травня 2022 року, останніми з евакуйованих з «Азовсталі» вийшли командири збройних формувань оборони Маріуполя, з якими вийшов і Сергій.

21 вересня 2022 року був визволений з полону при обміні військовополоненими. Інтернований на територію Туреччини разом з командирами оборонців Маріуполя: Денисом Прокопенком, Святославом Паламаром, Олегом Хоменком та Денисом Шлегою.

8 липня 2023 року повернувся на територію України. Командирів привіз додому Президент Володимир Зеленський.

“Волина присвятив своє життя службі в ВМС України і з 2013 року є морським піхотинцем. Він бачив всі жахіття війни, втрачав побратимів, керував морпіхами в Маріуполі на початку повномасштабного вторгнення рф, був у блокаді на «Азовсталі” та пройшов через російський полон. Зараз його найбільше бажання – допомога тим, хто й досі ризикує життям та здоров’ям заради людей та свободи України», зазначається на сайті БФ “Сталеві”.




Схожі новини: