З полону повернулися 18 мешканців Запоріжжя і області

Переглядів: 302

31 січня 2024 19:30

З полону повернулися 18 мешканців Запоріжжя і  області фото

Серед українських військових, яких сьогодні повернула у рамках обміну Росія, 46 солдатів, сержантів та офіцерів боронили Запорізький напрямок.

Як повідомляє голова Запорізької обласної державної адміністрації, начальник ЗОВА Юрій Малашко, це 38 військовослужбовців Нацгвардії і 8 військовослужбовців Збройних сил України.

"Серед них 18 наших земляків.  Пліч-о-пліч з родинами, силовими структурами, міжнародними партнерами та небайдужими громадянами ми продовжимо звільняти героїв. Завдяки спільним зусиллям чоловіки, сини, брати та друзі знову на рідній землі та незабаром зможуть обійняти своїх близьких.

Дякуємо команді Президента України та всім, хто працює над поверненням наших захисників та захисниць з рашистського полону", - зазначив Юрій Малашко.

Нагадаємо, сьогодні відбувся 50-й обмін військовополоненими, в Україну повернулися 207 захисників.

З моменту повномасштабного вторгнення з російського полону, за офіційними даними,  вдалося визволити вже 3035 захисників та захисниць.

Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими  висловлюємо вдячність Об’єднаним Арабським Еміратам за надану допомогу та сприяння в організації цього обміну.

 




Схожі новини: