88-річний Ален Делон визнаний недієздатним – подробиці

Переглядів: 327

30 січня 2024 17:10

88-річний Ален Делон визнаний недієздатним – подробиці фото

Суд також позбавив його дітей опіки над ним.

Відповідну постанову ухвалив французький суд 29 січня. Згідно з нею, 88-річна зірка не може самостійно розпоряджатися своїм нерухомим майном. Натомість цим та іншими питаннями, пов'язаними з медичними обстеженнями, витратами тощо займатиметься наданий у законодавчому порядку державний агент.

Наразі дітей актора, які неодноразово висловлювалися про критичний стан здоров'я батька, позбавлено догляду за ним. Зокрема, вони не можуть втручатися у питання проведення медичних маніпуляцій.

"Це дозволить третій стороні допомогти Алену Делону з його медичними обстеженнями. Суддя визнав необхідним позбавити дітей Делона керувати медичними обстеженнями їхнього батька", – розповів адвокат жінки, яка назвала себе колишньою "супутницею" Делона, в коментарі BFMTV.

Такий вирок уже прокоментував син знаменитості. Ентоні Делон позитивно налаштований на таке рішення, хоча й не уникає емоційності.

"Якщо це може допомогти виправити ситуацію і завадити адвокатам говорити про хворобу мого батька, навіть не ознайомившись з документами, це добре. Ця медична суперечка закінчиться раз і назавжди", – відреагував Ентоні.

Нагадаємо, на тлі низки хвороб Алена Делона після двох інсультів у його дітей почалися постійні сварки. Так, нещодавно його син Ентоні зазначив, що батько відсвяткував "останнє Різдво", на що адвокат актора подав на нього позов до суду.

Джерело: ТСН

 




Схожі новини: