Світові хіти зіграють двічі: у Запоріжжі популярний оркестр дасть додатковий концерт

Переглядів: 266

27 січня 2024 14:00

Світові хіти зіграють двічі: у Запоріжжі популярний оркестр дасть додатковий концерт фото

Два концерти Запорізького академічного симфонічного оркестру під керуванням Дмитра Мітніка відбудуться у Запорізькій обласній філармонії у неділю, 28 січня.

Планувалося проведення одного виступу улюбленців публіки, але на численні прохання глядачів оркестр завтра зіграє чудову програму двічі - яскрава програма «СВІТОВІ ХІТИ 2» розпочнеться о 13.00 та 17.00.

«Ми не можемо залишити відданих шанувальників без музичного задоволення», - зазначили у філармонії, анонсуючи додатковий концерт.

Невблаганно минає час, а визнанні у минулих віках та десятиліттях музичні твори не втрачають вишуканість, мелодійність та актуальність, полонять наші душі з перших же тактів. Музика, в якій закодована енергія авторів та виконавців, поза часом і мінливою модою продовжує чарувати меломанів.

«Справжні перлини класичної, естрадно-симфонічної, джазової та рок-музики, які увійшли в яскраву програму академічного симфонічного оркестру «Світові хіти - 2» змусять ваше серце битися в такт.

Поціновувачі високого мистецтва будуть зачаровані майстерним виконанням шедеврів класичної музики, інструментальних п’єс, барвистих і ліричних композицій. Саундтреки з кінофільмів нагадають про найяскравіші cюжети з улюблених стрічок. Вражаючим буде виконання симфонічним оркестром хітів з репертуару культових груп «Воnny M», «Deep Purple» та співаків Робертіно Лоретті й Енріке Іглесіаса», - зазначили у філармонії.

Ведучі концерту – Микола Петюк та Світлана Холод.

Захід відбудеться із дотриманням вимог безпеки в умовах воєнного стану. Приходьте і пориньте разом з музикантами та диригентом Дмитром Мітніком у захоплюючий світ музики!

Квитки – у касі філармонії та на сайті filarmonic.zp.ua




Схожі новини: