Померла в лікарні: в Оріхові отруїлися чадним газом мати і син

Переглядів: 308

27 січня 2024 12:20

Померла в лікарні: в Оріхові отруїлися чадним газом мати і син фото

Літня жінка та її син, за попередніми даними, вчаділи внаслідок несправності пічного опалення. Правоохоронці надали потерпілим домедичну допомогу та доставили їх до лікарні.

Із настанням холодів мешканці прифронтових населених пунктів для обігріву помешкань застосовують пічне опалення та буржуйки. У зв’язку з цим збільшується кількість трагічних випадків отруєння чадним газом.

Так, 26 січня близько 12:40 поліцейські отримали повідомлення про безвісти зниклих оріхівців – матері й сина.

Для встановлення обставин на адресу зниклої родини прибула слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної поліції відділення №4 (Оріхів) Пологівського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області.

В оселі правоохоронці виявили непритомних власників з явними ознаками отруєння чадним газом. Поліцейські разом із колегами-парамедиками винесли 63-річного чоловіка та його 83-річну матір на свіже повітря, аби надати необхідну допомогу. У цей час жінка перестала самостійно дихати і працівники поліції розпочали серцево-легеневу реанімацію.

Під час транспортування потерпілих до лікувального закладу парамедики безперервно продовжували СЛР, допоки не передали постраждалу лікарям. Через деякий час медичні працівники повідомили, що жінка, на жаль, померла.

Поліцейські наголошують на дотриманні заходів безпеки під час користування газовими приладами та пічним опаленням.

 

Джерело: відділ комунікацій поліції Запорізької області




Схожі новини: