На Таврійському напрямку зросла кількість штурмів

Переглядів: 305

26 січня 2024 16:50

На Таврійському напрямку зросла кількість штурмів фото

Українські захисники стійко тримають оборону та активно діють на визначених напрямках, зазначив генерал Олександр Тарнавський.

У зоні відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія російська армія збільшила кількість наступальних і штурмових дій. Про це повідомив командувач ОСУВ Таврія бригадний генерал Олександр Тарнавський у Telegram в п’ятницю, 26 січня.

За його даними, вчора у цій операційній зоні ворог провів 50 бойових зіткнень, здійснив 10 авіаційних і 624 артилерійські удари.

"Наші захисники та захисниці стійко тримають оборону і проводять активні дії на визначених напрямках", – зазначив генерал.

Добові втрати росіян на Таврійському напрямку склали 480 осіб та 23 одиниці техніки без урахування дронів, а саме: два танки, сім бойових бронемашин, шість артилерійських систем, п'ять автомобілів і три одиниці спецтехніки.

Також Сили оборони знищили два склади боєприпасів РФ, нейтралізували або знищили 161 ворожий безпілотник різних типів.

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, вчора на фронті відбулося 82 бойові зіткнення. Було ліквідовано 990 росіян, а їхні загальні втрати з початку війни перевищили 380 тисяч вбитими.




Схожі новини: