"Поставила собі мету": обраниця Кулеби на тлі його зізнань про схуднення показалася в спортлуці

Переглядів: 277

19 січня 2024 17:50

Поставила собі мету: обраниця Кулеби на тлі його зізнань про схуднення показалася в спортлуці фото

Схоже, в міністра закордонних справ Дмитра Кулеби та його дами серця Світлани Павелецької є спільне хобі: заняття спортом.

Декілька днів тому 42-річний держдіяч розсекретив, як йому вдалося знизити вагу, а тепер і 40-річна Світлана, відповідаючи на питання підписників у сторіс, зазначила, що тепер тренується чотири рази на тиждень.

"Поставила собі ще одну мету", - заінтригувала вона.

Світлана з Дмитром можуть кидати одне одному фітнес-виклики та влаштовувати тандем-тренування.

Що ж до Дмитра, то днями, даючи інтерв'ю для YouTube-канала "Бомбардир", він чесно зізнався, що спорт - це ще не все.

"Сила волі плюс характер. Ні, насправді є дієтолог. Ті люди, які вам кажуть, що коли після 40, то тобі достатньо піти у спортзальчик, і все буде добре – вони вас намахують", - попередив Кулеба.

"Я сів на дієту, яка виключила певні продукти. Я пив курс ліків, які запускали метаболізм, і вітаміни, щоб заряджати "батарейки". І я пішов у спортзал. Тобто в комплексі ці три елементи дали (результат). Ще треба було суттєво знизити споживання алкоголю. Не те, щоб у мене зашкалювало споживання алкоголю, але навіть із того, що було, треба було суттєво знизити", - поділився він.

Нагадаємо, і Кулеба, і Павелецька розлучені та мають дітей від попередніх шлюбів. Чутки про роман із міністром співзасновниця видавництва #книголав підтвердила минулої весни, присвятивши йому пристрасний допис у Instagram.

Джерело: Таблоїд

 




Схожі новини: