Вибух біля будинку: у Запоріжжя загинув 20-річний військовий

Переглядів: 303

18 січня 2024 23:50

Вибух біля будинку: у Запоріжжя загинув 20-річний військовий фото

Поліція смерть 20-річного військовослужбовця кваліфікувала як нещасний випадок

Як повідомив відділ комунікації ГУНП в Запорізькій області, 18 січня близько 05:40 до відділу поліції №4 Запорізького РУП надійшло повідомлення про те, що біля одного з багатоквартирних будинків стався вибух, внаслідок якого загинув хлопець.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група. Попередньо встановлено, що 20-річний молодик загинув внаслідок необережного поводження з боєприпасом. На цей час поліцейські встановлюють його тип та звідки він у громадянина. За фактом правопорушення відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією – нещасний випадок», - говориться у повідомленні.

Деякі деталі обставин трагедії на своїй фейсбук-сторінці повідомив маріупольський тележурналіст В'ячеслав Твердохліб. За його інформацією, загиблий хлопець — військовослужбовець.

«Сьогодні в Запоріжжі близько 6 ранку, за адресою вул. Космічна, 118, біля будинку, після сварки з дівчиною (основна версія слідства) [загинув] 20-річний військовослужбовець Сергій Ф.

Наразі поліцейські встановлюють тип боеприпасу та як він потрапив до загиблого. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією – нещасний випадок.

А ось сусіди не дуже вірять в версію слідства. Кажуть, що молода пара, яка знімала квартиру на 2 поверсі в 7 під'їзді, до цього не сварилась», - написав В'ячеслав.

Фото В'ячеслава Твердохліба




Схожі новини: