"Ашан" у Запоріжжі на цей раз все: компанія заявила про закриття супермаркету

Переглядів: 312

18 січня 2024 17:00

Ашан у Запоріжжі на цей раз все: компанія заявила  про закриття супермаркету фото

Auchan Україна переходить в онлайн формат роботи в містах Запоріжжя та Кривий Ріг, а з квітня 2024 року закриє магазини в цих містах у зв’язку із закінченням договору оренди.

Про закриття повідомляється на сторінці компанії у соцмережі.

"В Запоріжжі та Кривому Розі магазини Auchan Україна закриються, але онлайн ми відкриті завжди. Продовжуємо працювати як інтернет-магазин. Наша ціль - продовжувати соціальну місію і дбати про людей, супроводжувати у релокації своїх співробітників, створювати нові робочі місця та підтримувати продовольчу безпеку країни через захист купівельної спроможності",  - повідомила Марта Труш, CEO Auchan Україна.

За її інформацією, Auchan Україна продовжить співпрацю з В2В партнерами міст Запоріжжя та Кривий Ріг та підтримуватиме і надалі всі соціальні та благодійні ініціативи, які були створені гіпермаркетами в цих містах за 14 років роботи, нові, і в тому числі проекти, започатковані під час повномасштабного вторгнення.

Хто до кого вторгнувся, CEO Auchan Україна сором'язливо замовчує, оскільки французький ритейлер Auchan не тільки працює в країні, яка напала на Україну, а й відкриває нові магазини під назвою “Мій Ашан”. За повідомленням ЗМІ, компанія планує фактично подвоїти свою присутність на ринку РФ.

Компанія  Arrican  - власниця запорізького ТРЦ CITY MALL, у якому розташований Auchan, підтвердила закриття популярного у запоріжців супермаркету. Як зазначається у заяві,  у гіпермаркету ще на початку 2022 року закінчився договір оренди,  але через повномаштабну війну «Ашан» домовився з Arricano щодо продовження договору для забезпечення запоріжців продуктами та іншими товарами.

Тепер оренду продовжувати не будуть, «Ашан» закриє магазин у Запоріжжі в квітні, але продовжить працювати онлайн,  співробітників забезпечать робочими місцями в інших містах.

Замість «Ашану» в ТРЦ CITY MALL з'являться нові орендарі,  у Arricano обіцяють, що це будуть популярні та затребувані бренди.

Нагадаємо, у кінці 2021 року у Запоріжжі з'явилася інформація про закриття супермаркету через закінчення строку аренди. Але розпочалося повномасштабне вторгнення рф і популярний у запоріжців супермаркет продовжив працювати. На цей раз Auchan фізично таки покине Запоріжжя.




Схожі новини: