Як недорого купити авіаквиток тим, хто ніколи не подорожував літаком

Переглядів: 333

17 січня 2024 20:29

Як недорого купити авіаквиток тим, хто ніколи не подорожував літаком  фото

У ділових поїздках за кордон немає змоги вибирати авіаквитки за найнижчою ціною, бо потрібно прибути в місто в певний день і час. Добре, якщо переліт можна планувати задовго до самої бізнес-зустрічі, але для багатьох це залишається неможливим. Ті, хто їде за кордон у своїх справах, мають значно менше обмежень: можна вибрати авіаперевізника, змінити дату відправлення і місце прибуття. Якщо збираєтеся вперше піднятися на борт літака, дізнайтеся, як недорого спланувати подорож.

Користуйтеся сервісом для пошуку дешевих авіаквитків

Спеціальні сервіси для пошуку авіаквитків зроблять усю роботу за вас. Вони моніторять глобальні бази даних щодо авіаперевезень у режимі реального часу. Вам не потрібно самостійно порівнювати ціни на сайтах авіакомпаній. Достатньо зайти на lowcost.club і налаштувати фільтри пошуку, щоб отримати десятки варіантів за 1 секунду. За допомогою сервісу ви зможете:

  • знайти прямі рейси й варіанти з пересадками;
  • забронювати квиток в один кінець і одразу замовити зворотний;
  • порівняти вартість перельоту в різні дні місяця.

Сервіс із пошуку авіаквитків — це хороший інструмент, який допоможе заощадити на поїздках за кордон. За його допомогою мандрівники комбінують кілька рейсів, щоб якомога дешевше дістатися до потрібного міста.

Коли ціна авіаквитка важливіша, ніж місце прибуття і дата вильоту

Бажано кардинально змінити підхід до пошуку рейсів. Плануйте подорож, сприймаючи ціну квитка як головний критерій. Не прив’язуйтеся до місця прибуття і збільште часовий діапазон для вильоту. Уявіть, що збираєтеся погуляти Міланом. Тут є три варіанти:

  • найбільше заплатити за прямий рейс в один з аеропортів Мілана;
  • трохи менше заплатити за квиток на літак з пересадкою, який прибуває до Мілана;
  • недорого дістатися до Парми, сісти на автобус або поїзд до Мілана.

Звісно, ця ситуація перебільшена і вона не є керівництвом до дії. Проте вона дає зрозуміти, як важливо в подорожах бути гнучкими. Шукаючи найдешевший авіаквиток, спробуйте змінити місце прибуття чи вибрати інший день для вильоту. Ви здивуєтеся, яка велика різниця між цінами в одного й того самого авіаперевізника. Якщо хочете якнайменше заплатити за поїздку, дивіться квитки на рейси з пересадками, вилітайте в «непопулярні години» — будьте винахідливими. 




Схожі новини: