«Важливий не вік». Секрети чудового вигляду 90-річної зірки Династії Джоан Коллінз, яка вразила появою на церемонії Еммі 2023

Переглядів: 328

17 січня 2024 20:00

«Важливий не вік». Секрети чудового вигляду 90-річної зірки Династії Джоан Коллінз, яка вразила появою на церемонії Еммі 2023  фото

90-річна британська акторка і зірка серіалу Династія Джоан Коллінз шокувала свої молодшим за свій вік виглядом, відвідавши церемонію вручення премії Еммі у Лос-Анджелесі.

Більш того вона пройшла червоною доріжкою в ефектній сукні і із задоволенням позувала фотографам. Її поява здійняла хвилю захоплення в соціальних мережах.

В одному зі недавніх інтерв'ю для видання Saga Magazine Джоан Коллінз зауважила: «Я думаю, що важливий не вік, а те, як ти виглядаєш, почуваєшся і поводишся».

Секрет же довголіття і приголомшливого вигляду Джоан Коллінз криється не лише в загальному психологічному настрої на життя, а й деяких інших дієвих правилах, зокрема, збалансованій дієті, відсутності агресивних косметологічних втручань, дбайливий догляд за шкірою і робота з фізіотерапевтом, пише Daily Mail.

Харчування

Джоан Коллінз працює із зірковим дієтологом Габріеллою Пікок, тримаєтся подалі від шкідливої їжі, а порції їжі вона приймає невеликі.

«Я не набиваю себе їжею, а з'їдаю лише половину того, що є на моїй тарілці», — пояснює вона.

Фото: @joancollinsdbe/Instagram

«Якість того, що ви їсте, так само важлива, як і якість продуктів, які ви використовуєте. Я намагаюся збалансовано харчуватися. Я вважаю, що їсти авокадо дуже корисно, і я вірю у вітамінні добавки — я приймаю вітамін С, Е та олії Омега».

При цьому вона зауважуэ, що жорстко не обмежує себе. Наприклад, вона може дозволити собі випити келих вина, з'їсти десерт, тост, випити каву з цукром.

Косметологічні процедури

Джоан Коллінз заперечує будь-які косметологічну хірургію і застосування агресивних косметологічних процедур.

«Мені не робили ботокс, я не робила жодних коригувань, ін'єкцій жиру, і, чесно кажучи, коли я дивлюся на жінок, які зробили — звичайно, багато жінок у віці за 40 — це мене жахає», — пояснила вона в одному з інтерв'ю.

«Я також завжди, завжди сплю на спині. Я привчилася до цього, тому що звик спати на боці, втиснувшись у подушку, а потім мені сказали не робити цього, тому що від цього тобі стає „м'яте обличчя“. Що абсолютно вірно», — розповідала вона в іншому інтерв'ю.

Фото: @joancollinsdbe/Instagram

Догляд за обличчям

Інша порада, яку роздає Джоан Коллінз — ніколи не виходити з дому, не змастивши обличчя сонцезахисним кремом, та без сонцезахисних окулярів.

«З 20 років я завжди використовувала засоби захисту від сонця і тримала його подалі від шкідливих променів. Ви б бачили мою шкіру, коли я прокидаюся вранці: вона така ж біла, як простирадло. Я врятувала своє обличчя завдяки капелюху, яких я захищаю його на сонці. Решта мене не так добре збереглося, як хотілося б, бо я перебуваю на сонці. Я люблю засмагати і можу носити речі з відкритими плечима».

Що стосується догляду за шкірою, то Джоан Коллінз стверджує, що вона в цьому плані дуже дисциплінована і її до цього привчила мама.

«Я не лягаю спати, не знявши макіяж і не намазавшись нічним кремом». Моя мама змусила мене та сестру Джекі робити це, коли нам було 14″, — розповідала вона.

Фото: @joancollinsdbe/Instagram

Крім того в неї є особистий косметичний секрет, яким вона користується перед відвідуванням публічних заходів:

«Перед усіма великими подіями та після польотів я беру миску з льодом і ватними дисками, охолоджую їх і кладу на очі, а потім лягаю на п’ять хвилин. Це зменшує набряклість і освіжає очі», — розповіла вона, зізнавшись, що довідалася про цей прийом у візажиста Аллана Вайті Снайдера, який готував до зйомок Мерілін Монро.

Фізична активність

Бути в чудовій фізичній формі, як на свої 90 років, за словами Коллінз, їй допомагають щоденні півгодинні зайняття з фізіотерапевтом та плавання.

«Я займалася з фізіотерапевтом, і настійно рекомендую його літнім чоловікам і жінкам, які хочуть залишатися у формі. В основному зайняття тривають півгодини на день, і я виявила, що це додає мені енергії», — розповідала вона.

Фото: @joancollinsdbe/Instagram

Фото: @joancollinsdbe/Instagram

Джоан Коллінз була одружена п’ять разів. Зараз вона перебуває у шлюбі з театральним менеджером Персі Гібсоном, молодшим за дружина на 32 роки. Пара одружилася в 2002 році.




Схожі новини: