У Запорізькій області відновили енергопостачання понад 10 тисячам споживачів

Переглядів: 291

17 січня 2024 15:05

У Запорізькій області відновили енергопостачання понад 10 тисячам споживачів фото

ПАТ «Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання 10,4 тисячі споживачів.

Протягом минулої доби та цієї ночі ПАТ «Запоріжжяобленерго» усунуло низку технологічних порушень, спричинених у тому числі ускладненням погодних умов, та відновило енергопостачання понад 10,4 тисячі споживачів у м. Запоріжжя, Запорізькому районі та на Оріхівщині. Про це повідомляє пресслужба ПАО "Запоріжжяобленерго". 

Зранку продовжуються роботи з відновлення живлення частини мешканців Пологівського району, що були знеструмлені вчора ввечері внаслідок пошкодження електрообладнання, що знаходиться на балансі споживача – юридичної особи. Загалом були погашені 513 осель, втім вже за годину більшість з них – 356 домівок – знову були зі світлом. Завершенню аварійно-відновлювальних робіт на заваді стала негода, що унеможливила подальший шлях наших бригад до місць пошкодження. Повністю відновити енергопостачання планується сьогодні до кінця дня.

На ранок 17 січня через бойові дії на підконтрольній частині Запорізької області без енергопостачання повністю або частково залишаються 63 населені пункти. Ще 177 споживачів знеструмлені через технологічні порушення.




Схожі новини: