Вночі сніг, вдень дощ: у Запорізькій області очікують «температурні гойдалки»

Переглядів: 331

14 січня 2024 14:45

Вночі сніг, вдень дощ: у Запорізькій області очікують «температурні гойдалки» фото

У Запорізькій області на Богоявлення за старим церковним календарем буде досить тепло

Один за одним на територію нашої країни з півночі "пірнають" циклони. Атмосферні фронти, що пов'язані з ними, спричинять різкі коливання температури повітря, атмосферного тиску та посилення вітру. Про це повідомила заступниця начальника Запорізького обласного центру з гідрометеорології Тетяна Сорокіна.

«Періодичний сніг, що очікується здебільше в нічні години, зумовлюватиме ожеледицю та снігові накати на дорогах та тротуарах.

Роботи у комунальників знову побільшає. А в денні години на наступному тижні температура буде вище нуля градусів, тому опади - у вигляді дощу»,- розповіла МВ Тетяна Сорокіна.

Яка ж погода очікується на території нашого регіону у наступні кілька днів?

Впродовж доби 15 січня по місту Запоріжжя та на території Запорізької області на дорогах зберігатиметься ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

У Запорізькій області - хмарно з проясненнями. Вночі помірний сніг. Вдень без опадів. Слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3-8° морозу, вдень 0-5º тепла.

по Запоріжжю - хмарно з проясненнями. Вночі помірний сніг. Вдень без опадів. Слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 6-8° морозу, вдень 0-2° тепла.

Прогноз погоди по Запорізькій області

16 січня

Хмарно. Вночі невеликий мокрий сніг та дощ. Вдень помірні, місцями значні дощі та мокрий сніг. Місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0-5° тепла.

17 січня

Хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий сніг. Вдень без істотних опадів. Місцями на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 3-8 м/с. Температура повітря вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

18 січня

Хмарно з проясненнями. Вночі без опадів. Вдень невеликі дощі. Вітер південний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 3-8º морозу, вдень 2-7° тепла.

19 січня

Хмарно з проясненнями. Помірні дощі. Вітер південно-західний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температури повітря вночі 1-6° тепла, вдень 6-11° тепла.

Так що зі снігом знову доведеться розпрощатися!

 




Схожі новини: