Вимагав гроші за рекламу: запорізька поліція повідомила подробиці затримання посадовця на хабарі

Переглядів: 263

12 січня 2024 14:54

Вимагав гроші за рекламу: запорізька поліція повідомила подробиці затримання посадовця на хабарі фото

Вчора у Запоріжжі поліція затримала на хабарі посадовця міської ради, який вимагав 50 тисяч гривень з підприємця за розміщення реклами. 

Правоохоронці викрили керівника одного із департаментів Запорізької міської ради, який з метою особистого збагачення організував корупційну схему.

Як повідомляє поліція Запоріжжя, 49-річний посадовець вимагав від суб’єктів господарської діяльності гроші за погодження та видачу дозвільних документів на розміщення зовнішньої реклами в обласному центрі. За свої послуги від одного із міських підприємців зловмисник зажадав 50 тисяч гривень. 

11 січня правоохоронці затримали фігуранта під час одержання від громадянина чергової частини визначеної суми за «вирішення питання».

Поліція затримала посадовця під час отримання частини коштів та провела обшуки на його робочому місці і вдома. Вилучено 2 тис гривень, 500 доларів США, п’ять мобільних телефонів, комп’ютерну техніку, документацію та блокнот з чорновими записами. 

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України. На цей час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, в.о. мера Запоріжжя заявив, що на хабарі спіймали головного художника департаменту архітектури і містобудування. 




Схожі новини: