У Запорізькій області через негоду знеструмленими залишаються понад 7 тисяч споживачів

Переглядів: 218

9 січня 2024 11:15

У Запорізькій області через негоду знеструмленими залишаються понад 7 тисяч споживачів фото

8 січня «Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання 20,5 тисяч споживачів, знеструмлених через негоду.

Третю добу поспіль енергетики протистоять стихії. Вчора бригади ПАТ «Запоріжжяобленерго» усунули всі спричинені негодою пошкодження в електромережах, що мали місце на минулий ранок, та ще низку порушень, що виникли вже протягом доби.

Загалом 8 січня було відновлено енергопостачання понад 20,5 тисяч споживачів.

Втім погодні умови залишаються вкрай складними, через обмерзання дротів та вітер виникають все нові пошкодження повітряних ліній електропередачі, а снігові замети та ожеледь на дорогах ускладнюють шлях бригад до місць пошкоджень електромереж. Про це повідомляє пресслужба ПАО "Запоріжжяобленерго". 

Попри все, аварійно-відновлювальні роботи тривають від самого ранку, сьогодні вже заживлено ще 3222 абоненти у 8 населених пунктах.

Станом на 9 ранку 9 січня через негоду знеструмленими залишаються близько 7,8 тисячі споживачів у м. Запоріжжя та 58 населених пунктах Запорізького і Пологівського районів. Робимо все можливе, аби якомога швидше відновити їх енергопостачання.

Нових пошкоджень в електромережах через рашистські обстріли вчора не зафіксовано, внаслідок бойових дій повністю або частково знеструмленими залишаються 63 населені пункти.




Схожі новини: