Одружений ексчоловік Ані Лорак у Дубаї відпочиває з відомою українською моделлю

Переглядів: 281

6 січня 2024 13:43

 Одружений ексчоловік Ані Лорак у Дубаї відпочиває з відомою українською моделлю  фото

Мурат активно ділиться спільними фото з дівчиною у соцмережах.

Ексчоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налкакіоглу чим далі частіше підігріває чутки про розлучення з другою дружиною, візажисткою Лілією.

Хоча офіційно подружжя розрив не коментує, але усіляко показує, що вони не разом. Так, зараз Лілія перебуває в Києві. А Мурат поїхав у відпустку до Дубая, де гарно проводить час у компанії доньки від Ані Лорак та української моделі Анастасії. Принаймні дівчина вже декілька разів з'являлася в Instagram Налкакіоглу.

Саме з Анастасією бізнесмен зустрів Новий рік, а цього разу показав коротке відео, як вони разом, цілком ймовірно, що з одного номера, спускалися ліфтом у готелі. На ролику також присутня донька Мурата і Лорак. Тобто дівчинка з новою потенційною обраницею батька теж знайома.

Цікаво, що й сама Анастасія вже поквапилася запостити у фотоблогу селфі разом з поки що одруженим Муратом Налкакіоглу і підписала: "Знаєш що, Мурате?". Своєю чергою, бізнесмен це селфі репостнув собі у фотоблог і грайливо відповів: "Не знаю".

Нагадаємо, що чутки про розрив Мурата Налкакиоглу і його другої дружини, візажистки Лілії Реус ширяться від жовтня 2023 року. Втім, подружжя ніяк не коментує ситуацію. Натомість повидаляло всі спільні фото з соцмереж, відпочиває окремо і не згадує одне одного. А не так давно інсайдер розповів, що стало причиною розлучення подружжя і чому в цьому винний Мурат.




Схожі новини: