Дістали в Одесі: під час ракетної атаки загинула мешканка Мелітопольського району

Переглядів: 444

31 грудня 2023 19:33

Дістали в Одесі: під час ракетної атаки загинула мешканка Мелітопольського району фото

19 грудня мешканка Мелітопольського району Олеся Пузиревич в Одесі відзначила 28-й день народження. На жаль, він виявився останнім у її житті молодої жінки.

Олеся загинула 29 грудня внаслідок ворожого ракетного удару. Про це повідомили на сторінці "Їх убила росія" на фейсбуці.

«Мер Мелітополя написав у соцмережі, що Олеся з чоловіком виїхала із окупованого селища Мирне Мелітопольського району та оселилася в Одесі.

Рятувалась від російського міру.

«В окупації у дівчини залишилися батьки та бабуся. Розділені ворогом, навіть після деокупації вони більше ніколи не побачать доньку та онуку», - написва мер. Світла памʼять Олесі…», - говориться у повідомленні.

Під час ракетного удару чоловік Олесі отримав поранення, але вижив — він зумів вибратися через сусідню квартиру. Саму ж молоду жінку мертвою дістали з-під завалів зруйнованою ракетою багатоповерхівки.

Росіяни атакували Одесу ракетами Х-101/555/55. Три ракети влучили в житлові будинки, внаслідок чого приватний будинок повністю знищено, а триповерховий багатоквартирний зазнав критичних руйнувань – у ньому загинула людина. В одному з житлових комплексів ракета "прошила" багатоповерхівку та, розірвавшись всередині, випалила кілька поверхів. У цьому будинку загинули двоє людей.

29 грудня ворог завдав по Україні наймасовішого з початку повномасштабної війни удару. Бив ракетами та атакував безпілотниками. Під ворожим вогнем опинилися близько 120 міст та сіл України.

За останніми даними, внаслідок повітряної атаки загинула 41 людина. Найбільше — у Києві, де ворог забрав життя 23 українців. 1 січня у столиці оголошено Днем жалоби за загиблими внаслідок ворожої ракетної атаки. У Запоріжжі (9 убитих), Дніпрі (6 загиблих) та Одесі (4 загиблих) він був оголошений 30 грудня.

Є загиблі 29 грудня також у Харкові - 3 убитих росією та Львові - 1 убитий…

 




Схожі новини: