У Запоріжжі в результаті ракетного удару загинула вчителька

Переглядів: 300

29 грудня 2023 16:40

 У Запоріжжі в результаті ракетного удару загинула вчителька фото

Кількість загиблих в результаті ранкового ракетного удару рашистів в Запоріжжі зросла до семи осіб.

Сьогодні вранці, з 07:30 до 08:25 окупаційні війська нанесли 10 ракетних ударів по території обласного центру. Рашисти гатили по Запоріжжю ракетами типу Х-22, Х-32, Х-101, а також “Циркон”. Руйнувань зазнали об’єкти цивільної інфраструктури. Влада вже отримала більше 120 звернень щодо пошкодженого майна.

Але найголовніше — загинули люди. Кількість протягом дня, на жаль, збільшувалась: за даними на 15.00 загинуло семеро осіб.

Зокрема, одна ракета влучила у приватний будинок на два домогосподарства, з-під завалів там деблокували тіла двох жінок. Також, за повідомленням поліції, під час рятувально-пошукових робіт на одному з інфраструктурних об'єктів міста знайдено тіла двох загиблих працівників підприємства.

Відомо, що внаслідок ракетного удару загинула вчителька Запорізької гімназії №4 Оксана Воробйова.

«Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної та трагічної смерті людини, жінки, вчителя з великої літери, яка своїми діями та вчинками, своїм розумом виховала не одне покоління учнів, вміло вчила їх мудрості та відповідальності.

Воробйова Оксана Михайлівна усе своє життя вирізнялася стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Вона була мудрою, врівноваженою, чуйною, доброю, ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч.

Хтось із великих сказав: «Коли помирає людина, світ стає біднішим, бо втрачає те, чим вона жила, як сприймала все, що її оточувало, якою багатою і щедрою була її душа, сутність».

Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Оксану Михайлівну— особистість справді неординарну, яскраву, невтомного і самовідданого вчителя, хорошого колегу. Вона була дуже енергійною людиною, великим працелюбом, люблячою матір’ю. Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо її підтримки, не скористаємося її мудрою порадою.

Колектив Запорізької гімназії № 4 висловлює співчуття з приводу передчасної смерті колишнього вчителя початкових класів, розділяє скорботу і біль рідних, друзів, колег – усіх, хто знав і працював з Оксаною Михайлівною.

Світла пам’ять про Оксану Михайлівну завжди буде жити серед рідних, друзів, товаришів, колег, батьків та учнів гімназії і залишиться назавжди у наших серцях», - зазначається в некролозі, опублікованому на фейсбук-сторінці учбового закладу.

 




Схожі новини: