Ірина Сопонару розповіла, як готувалася до весілля у Великій Британії

Переглядів: 278

28 грудня 2023 12:55

Ірина Сопонару розповіла, як готувалася до весілля у Великій Британії фото

Відгуляти свято артистка з нареченим планує в Україні.

Зірка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару цьогоріч Різдво відсвяткувала у Великій Британії.

До Лондона артистка вирушила разом зі своїм нареченим, британцем Рісом. Сопонару  вперше показала батьків свого майбутнього чоловіка. На сторінці в Instagramзірка поділилася теплими світлинами у родинному колі. Це вже її друге Різдво у Лондоні.

У програмі ЖВЛ Сопонару розповіла, що відеоколу між своєю та родиною Кріса не робила, вже всіх планує особисто познайомити на весіллі, до якого тільки готуються. Акторка розповіла, як минуло її Різдво.

"Ми зустрілися з родиною, було дуже весело. З татом Ріса і його сім'єю ми мали Christmas lunch. Ми пограли в бінго. Я вперше в житті грала в бінго, виграла 20 фунтів. Дуже щаслива, бо я ніколи нічого не виграю і тепер думаю, куди краще інвестувати свої статки. За день до Різдва ми приїхали до сестри коханого, там була його мама, його сестра, в неї маленька дитина, чоловік, ми з малим побачились. Зранку ми обмінялися подарунками, потім в нас був ланч, потім ми приїхали до моєї сестри і вже в нас тут був Christmas dinner. Вже такий, більш український традиційний, різдвяна вечеря", - розповіла Сопонару.

Ірина поділилася, що у Лондоні в них багато друзів та рідних, тож зустрічі займають багато часу. Втім, акторка встигла зробити чимало особистих справ. Сопонару нарешті придбала весільні туфлі і сходила до свого улюбленого косметолога у Лондоні.

"Я дуже плекала надію в грудні закрити питання з сукнею, туфлями, якісь такі організаційні питання. Дещо ми вирішили, ми заблhttps://tsn.ua/glamur/irina-soponaru-rozpovila-yak-gotuvalasya-do-vesillya-u-velikiy-britaniyi-i-pokazala-batkiv-narechenogo-2480410.htmlукали ресторан, ведучого. Але суто вже свої дівчачі справи я не встигла зробити, адже ми поїхали наступного дня, коли я закінчила роботу. Тому я тут сходила в магазин і я собі придбала космічно чарівні туфлі на весілля. Я в них буду почуватися справжньою англійською принцесою", - поділилася Сопонару.

Повертатися до Києва Ірина не поспішає. На роботу їй аж у лютому, тож до цього часу акторка збирає враження із лондонських канікул. Заради цього навіть відмовилась від корпоративів цьогоріч:

"Я для себе розставила пріоритети ще минулого року. Раніше я завжди працювала на Новий рік, напевно, з 20 з чимось років. Останні 10 років я точно не святкувала новий рік 31-го, як всі. Тому я вирішила, якщо я 10 років працювала, то наступні 10 років я можу відпочити. З війною оцей час зі сім'єю для мене настільки цінний, що я не хочу навіть втрачати цю можливість провести час з родиною", - прокоментувала артистка.

Джерело: ТСН

 




Схожі новини: