«Це була боротьба вподобайок!”: у запорізькій лікарні нагородили переможців мистецького конкурсу

Переглядів: 306

26 грудня 2023 18:00

«Це була боротьба вподобайок!”: у запорізькій лікарні нагородили переможців мистецького конкурсу фото

У Запорізькій обласній клінічній лікарні підвели підсумки мистецького конкурсу “Українські новорічні мрії”.

Переможців - відділення та відділи -  оголосили на Різдво Христове. Колективи  вже отримали заслужені нагороди - дипломи та торти.

Неймовірними малюнками на вікнах холу першого поверху, які створили працівники різних відділень ЗОКЛ, можна було милуватися з початку грудня. Всього у конкурсі взяв участь 21 малюнок.

Як повідомляється на сторінці закладу, в них дуже тонко та багатогранно розкрита головна тема конкурсу - українські новорічні мрії. Тут є малюнки і про перемогу, і про ЗСУ, і родинний затишок, і про спокій, і про процвітання лікарні, і про мирне небо та вільну Україну.

З 14-го по 20-е грудня включно у Фейсбуці проходило народне голосування на визначення переможців в цьому мистецькому конкурсі. Як зазначають організатори, “це була запекла боротьба вподобайок! Але вона завершилася і ми маємо результати».

⠀Згідно з голосуванням:

  • Гран-прі у мистецькому конкурсі одержав відділ маркетингу (малюнок №9) - 1,4 тис. голосів

  • І місце – відділення ортопедії, артрології та спортивної травми (малюнок №1) - 1,2 тис. голосів

  • ІІ місце  -  відділ інфекційного контролю (малюнок №5) - 467 голосів.

  • ІІІ місце  - відділення гінекології (малюнок №10) - 353 голоси.

Також роботи учасників мистецького конкурсу оцінив директор Запорізької обласної лікарні Ігор Шишка. Він висловив повагу та захват від творчих малюнків та відзначив той художній доробок, який викликав найбільші емоції. Тож, в номінації «Вибір директора» перемогу здобуло відділення гематології (малюнок №17). У голосуванні цей малюнок набрав 249 голосів.

Окремо відзначені ще три структурні підрозділи:

  • Номінація «Затишне Різдво» – фінансово-кадрова служба (малюнок №20) - 232 голоси.

  • Номінація «Наближаємо перемогу» – відділення анестезіології (малюнок №18) - 184 голоси.

  • Номінація «Магія Святвечора» – відділення ендокринології з центром ендокринної хірургії (малюнок №4) - 198 голоси.

Крім того, серед відділень відбулося вже традиційне голосування під назвою «Колега за колегу» - це коли один структурний підрозділ має усього один голос і колективно його може віддати за будь-якого учасника, окрім себе. Згідно з цим голосуванням, перемогу в однойменній номінації одержало відділення ортопедії, артрології та спортивної травми.

⠀Директор Ігор Шишка та адміністрація лікарні подякували учасникам за творчість, активність та жагу до перемоги. Вони вітають увесь колектив з Різдвом Христовим та прийдешнім Новим роком і бажають, щоб новорічні мрії обов’язково здійснилися!

Джерело: фейсбук-сторінка ЗОКЛ




Схожі новини: