У Запоріжжі під час продажу автівки власника машини вивезли до лісосмуги і викрали авто

Переглядів: 295

26 грудня 2023 16:22

У Запоріжжі під час продажу автівки власника машини вивезли до лісосмуги і викрали авто фото

Патрульні оперативно виявили та затримали громадян, які незаконно заволоділи транспортним засобом - злочинцям загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років

Жінка викликала патрульних у Комунарському районі. Вона повідомила, що разом з чоловіком приїхали показати покупцям, своє авто марки GEELY. Та під час того, як жінка відійшла до магазину, побачила, що двоє невідомих посадили її чоловіка до авто GEELY та поїхали в невідомому напрямку. Після чого почали телефонувати та погрожувати.

Інспектори відразу передали орієнтування іншим екіпажам. Так невдовзі виявили автівку GEELY на вулиці Космічній. В ній перебували двоє громадян віком по 20 років.

Надалі заявниця підтвердила, що саме ці громадяни викрали чоловіка та автомобіль.

Злочинці вивезли чоловіка заявниці до лісосмуги, забрали авто, свідоцтво про реєстрацію, гроші, документи, мобільний телефон.

Працівники Національної поліції розшукали чоловіка в лісосмузі.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Громадян затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом вчинене за попередньою змовою групою осіб).




Схожі новини: