"Виклик війні": Дана Ярова з волонтерками, медикинями та військовими попозували для календаря Playboy

Переглядів: 366

25 грудня 2023 11:50

Виклик війні: Дана Ярова з волонтерками, медикинями та військовими попозували для календаря Playboy фото

Playboy Ukraine до Нового 2024 року представив календар, в якому знялися волонтерки, бойові медикині та дівчата, які служать у ЗСУ.

Фото з нього виклала членкиня Громадської антикорупційної ради при Міністерстві оборони України Дана Ярова, якій і належить ідея благодійного календаря.

Як розповіла Ярова у Facebook, головний редактор видання Влад Іваненко спочатку покликав її попозувати для обкладинки. Проте вона погодилася за умови, що цей проєкт покаже світу незламність українських жінок.

"Цей проєкт – виклик! Як червона помада під час Другої світової. Виклик війни, виклик ворогу і навіть самим собі. Виклик вийти за межі. І нагадати нам усім, що жінка – провідник життя на землі. І жінка завжди залишається жінкою! Попри війну, попри обстріли, попри зруйнованих будинків та доль, попри величезні кладовища загиблих, попри ненароджених дітей. Попри все", - написала Дана.

Ярова зазначила, що у журналі можна буде прочитати інтервʼю про життєвий шлях кожної з учасниць.

Вона зазначила, що незабаром розпочнеться лотерея, у якій кожен зможе випробувати долю й отримати календар з підписом всіх дівчат.

"Потім буде аукціон, де ви також зможете в процесі торгів отримати також календар та журнал. Всі зібрані кошти підуть на потреби ЗСУ!", - написала Ярова.

45-річна Дана зазначила, що готова до хейту, мовляв, вона гірша, ніж про неї говорять.

"І ще, якщо я в 45 років після народження трьох дітей змогла знятись для Playboy, то й ви зможете все", - додала Ярова.

Нагадаємо, перший друкований примірник журналу Playboy Ukraine за період повномасштабної війни вийшов з фотографією лікарки та телеведучої Ірини Білоцерківець, яка втратила око під час ворожого обстрілу.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: