Запорізьку обласну лікарню через суд зобов’язали відремонтувати укриття

Переглядів: 319

21 грудня 2023 12:00

Запорізьку обласну лікарню через суд зобов’язали відремонтувати укриття фото

Апеляційна інстанція визнала обґрунтованість позовних вимог прокурора та зобов’язала лікарню привести у готовність ще одне сховище 

Прокурори встановили, що на балансі Запорізької обласної клінічної лікарні знаходиться ще одна захисна споруда загальною площею 458,4 кв.м, яка призначена для укриття 100 осіб. Проте як до, так і після введення в Україні воєнного стану сховище не здатне забезпечити належний захист персоналу, хворих та відвідувачів лікарні через занедбаний стан. Про це повідомляє інформаційний відділ Запорізької обласної прокуратури. 

Прокуратура звернулась до суду з позовними вимогами зобов’язати медзаклад привести споруду цивільного захисту  у стан готовності для використання громадянами на випадок повітряної тривоги.

Рішенням Запорізького окружного адміністративного суду в задоволенні позовної заяви було відмовлено. Внаслідок цього прокуратура оскаржила його в апеляційному порядку. Третій апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляцію прокуратури і зобов’язав лікарню провести ремонт. 




Схожі новини: