Потап з Барселони розповів, що він робить для України після масового хейту

Переглядів: 349

14 грудня 2023 17:30

Потап з Барселони розповів, що він робить для України після масового хейту фото

Продюсер наголосив, що вся його діяльність за кордоном спрямована на підтримку нашої країни.

Репер та продюсер Потап після хвилі хейту у його бік пояснив, що він робить для України.

На сторінці в Instagram продюсер залишив розлогий пост, в якому він повідомив, що наразі перебуває у Барселоні, бо має там багато роботи з музичними та рекламними лейблами і все заради нашої країни.

"Попереду на нас чекає багато роботи в Іспанії, оскільки ми починаємо співпрацювати з впливовими рекламними агентствами та музичними лейблами, включаючи Universal, Sony, Warner Music та багато інших. На черзі Англія і, звісно, ​​Україна. Країна, яка мене виростила, країна, прапор якої я представляв у спорті, країна, яку я представляв на міжнародних музичних конкурсах, і країна, яку я завжди буду любити та підтримувати!" – зазначив Потап.

Він додав, що наразі його син навчається в Україні, його компанії працюють тут ну і, звісно, податки він теж сплачує в Україні:

"Усі навички, досвід та досягнення, які я здобув за кордоном, застосовую на практиці в Україні, для нашої батьківщини! Мій син навчається в Києві, мої компанії працюють в Україні, і я в Україні сплачую податки. Дві мої вищі освіти, отримані в Києві, допомагають мені в роботі, як вдома, так і за кордоном!" – зауважив продюсер.

Нагадаємо, нещодавно Даша Астаф'єва жорстко розкритикувала Потапа. Артистка також пояснила, чому продюсер заблокував її у соцмережах.

Джерело: ТСН




Схожі новини: