У Запорізькій області відновили енергопостачання у 42 населених пунктах

Переглядів: 324

12 грудня 2023 18:10

У Запорізькій області відновили енергопостачання у 42 населених пунктах фото

Бригади ПАТ «Запоріжжяобленерго» відновили енергопостачання понад 4, 2 тисяч споживачів у 42 населених пунктах Запорізького та Пологівського районів, що були знеструмлені через негоду

11 грудня бригади ПАТ «Запоріжжяобленерго» відновили енергопостачання понад 4, 2 тисяч споживачів у 42 населених пунктах Запорізького та Пологівського районів, що були знеструмлені протягом дня через негоду. До аварійно-відновлювальних робіт були залучені 9 бригад та 10 одиниць спецтехніки. Загалом від початку стихії енергетики повернули світло понад 14,1 тисячі абонентам. Про це повідомляє пресслужба "Запоріжжяобленерго". 

Вже вчора ввечері та цієї ночі фахівці «Запоріжжяобленерго» усунули низку технологічних порушень, у тому числі спричинених складними погодними умовами, в електромережах Запорізької області та м. Запоріжжя та заживили 13,5 тисяч родин та юридичних осіб.

Наразі тривають роботи з відновлення енергопостачання 2021 оселі на території обслуговування Вільнянського міжрайонного РЕМ знеструмлених сьогодні вранці, також 963 домоволодінь на прифронтових територіях Гуляйпільщини.

Станом на ранок 12 грудня без енергопостачання залишаються 28278 споживачів у 96 населених пунктах Запорізької області (за винятком тимчасово непідконтрольної території).




Схожі новини: