Надія Матвєєва майстерно відповіла на закиди, що молодший на 20 років бойфренд годиться їй в сини

Переглядів: 387

8 грудня 2023 13:53

Надія Матвєєва майстерно відповіла на закиди, що молодший на 20 років бойфренд годиться їй в сини фото

Також ведуча показала ніжне фото, яке їй зробив коханий.

Українська ведуча Надія Матвєєва у публічному просторі вкрай рідко обговорює свого коханого, який молодший за неї на 20 років.

Однак цього разу знаменитість зробила виняток. Матвєєва опублікувала ніжне чорно-біле фото, яке їй зробив обранець. На знімку усміхнена ведуча лежала на підлозі та тягнулася однією рукою до камери. За іншу руку Матвєєву, ймовірно, обережно тримав бойфренд.

"Очима коханого", - коротко підписала знімок знаменитість та додала смайлик у вигляді червоного серця.

У коментарях зірку просто засипали компліментами. Користувачі зазначили, що у ведучої очі святяться від щастя. Однак знайшлися й ті користувачі, які дорікнули Матвєєвій, що її коханий молодший за неї на 20 років: "Менше говори про коханого, бо він тобі як син".

Ведуча не стала терпіти таких коментарів. Вона майстерно зазначила, що це взагалі-то її життя і вона обирає, з ким зустрічатися. Також Матвєєва наголосила, що вік коханню не завада.

"А ви експерт з кохання?" – поцікавилася у користувачки знаменитість.

Зазначимо, Надія Матвєєва вже тривалий час зустрічається з чоловіком, який молодший за неї на 20 років. Свого коханого знаменитість не квапиться показувати публіці. Також Матвєєва уникає розмов про бойфренда у публічному просторі.

Джерело: ТСН




Схожі новини: