Дощ та мокрий сніг: у Запорізьку область знову йде південний циклон

Переглядів: 379

7 грудня 2023 16:45

Дощ та мокрий сніг: у Запорізьку область знову йде південний циклон  фото

Синоптики прогнозують на Запоріжжі нестійку погоду

«Після невеличкого перепочинку знову «зустрічаємо» південний циклон, який сьогодні вже панує над Туреччиною та акваторією Чорного моря, - розповідає заступниця начальника Запорізького обласного центру з гідрометеорології Тетяна Сорокіна. - Тепла та насичена вологою повітряна маса буде формувати нестійку погоду на території нашої області.

Протягом найближчих трьох діб очікуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу, слабка ожеледь і налипання мокрого снігу. Температура буде коливатись від 1° морозу до 4° тепла. Слабкі нічні морози сприятимуть утворенню на дорогах ожеледиці. Учасникам дорожнього руху слід бути дуже уважними!

12 грудня - підвищення температури і невеличкі дощі.

Прогноз погоди

8 грудня 2023

Хмарно. Невеликий, місцями помірний мокрий сніг з дощем. Слабка ожеледь, слабке налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер східний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря впродовж доби від 1° морозу до 4° тепла.

9 грудня 2023

Хмарно. Невеликий мокрий сніг з дощем, слабка ожеледь, слабке налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря впродовж доби від 1° морозу до 4° тепла.

10 грудня 2023

Хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий мокрий сніг з дощем. Вдень без істотних опадів. Місцями слабка ожеледь, слабке налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря впродовж доби від 1° морозу до 4° тепла.

11 грудня 2023

Хмарно. Невеликий мокрий сніг та дощ. Місцями слабка ожеледь, слабке налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0-5° тепла.

12 грудня 2023

Хмарно. Невеликі дощі. Вночі місцями слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 3-8° тепла.

 




Схожі новини: