Від міжнародних партнерів — допомога, від її отримувачів — згода

Переглядів: 353

5 грудня 2023 15:00

Від міжнародних партнерів — допомога, від її отримувачів — згода фото

Одержувачам пільг і житлових субсидій, які набули право на отримання виплати на придбання твердого пічного побутового палива в поточному опалювальному сезоні, необхідно надати згоду на збір, передачу та обробку персональних даних від свого імені та імені членів домогосподарства.

Як повідомляє Головне управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області, передбачено це постановою Кабінету Міністрів України від 07.11.2023 № 1173 «Про реалізацію протягом опалювального сезону 2023-2024 років експериментального проєкту щодо надання додаткової підтримки населенню на придбання твердого пічного побутового палива», яка наразі набула чинності.

"Нормативним актом передбачено надання одержувачам пільг і житлових субсидій, які набули право на отримання виплати на придбання твердого пічного побутового палива у 2023 - 2024 роках або вже отримали відповідну виплату, додаткової підтримки за рахунок міжнародних партнерів.

Пенсійний фонд України засобами мобільного, електронного зв’язку, а також через вебпортал повідомив громадян, яких стосується постанова, про необхідність надати згоду до початку грудня.

Особа може це зробити:

  •  надавши відповідь на отримане смс-повідомлення;
  •  через особистий кабінет субсидіанта/пільговика на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України;
  •  шляхом подання заяви довільної форми до будь-якого зручного сервісного центру ПФУ в області.

Особам, які набули право на отримання житлової субсидії або пільги на придбання твердого пічного побутового палива і вже раніше надавали таку згоду для виплати будь-якої іншої грошової допомоги від міжнародних організацій, зокрема, в рамках реалізації проекту щодо здійснення додаткових заходів соціальної підтримки окремих категорій населення (з числа пенсіонерів та/або внутрішньо переміщених осіб), повторно надавати таку згоду не потрібно.

Такі одержувачі додаткової підтримки 23 листопада у своїх особистих кабінетах на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду у розділі «Мої повідомлення» отримали відповідне сповіщення", - говориться у повідомленні ГУ ПФУ в Запорізькій області.

Зверніть увагу

У грудні Головне управління ПФУ в Запорізькій області проведе тематичні "прямі лінії" з таких питань:

7 грудня, з 13-00 до 16-00 - Електронна трудова книжка, порядок подання документів (т. 702-32-85).

14 грудня, з 13-00 до 16-00 - Актуальні питання  отримання, нарахування та перерахунку сум пільг (т. 702-32-25).




Схожі новини: