Подарунок від депутатів: у Запорізькій обласній філармонії меломани вже роблять фотосесії біля символу зимових свят

Переглядів: 410

3 грудня 2023 13:05

Подарунок від депутатів: у Запорізькій обласній філармонії меломани вже роблять фотосесії біля символу зимових свят фото

В перший день зими у колонній залі Запорізької обласної філармонії встановили і прикрасили новорічними атрибутами смереку, яку передали депутати обласної ради.

«Поки тривали суперечки, чи встановлювати в Запоріжжі новорічну ялинку, наша команда вже подарувала запоріжцям основний символ новорічних та різдвяних свят, - написав на своїй фейсбук-сторінці заступник голови Запорізької обласної ради Владислав Куценко. - У перший день зими, разом з Вячеславом Колесниковим та Наталією Авраменко передали Запорізькій обласній філармонії смереку, котра радуватиме запоріжців та гостей міста своєю пишністю та красою та даруватиме гарні емоції й святковий настрій.

І хоча до свят ще декілька тижнів, бажаємо всім якомога більше позитивних емоцій, і звичайно ж - миру. Вірю, що ми вистоїмо та впораємось з усіма негараздами.

Як повідомляється на сторінці обласної філармонії, в перший день зими до Запорізької обласної філармонії завітали депутати обласної ради – заступник голови ради Владислав Куценко і голови постійних депутатських комісій Наталія Авраменко та Вячеслав Колесников.

Поважні гості привітали дружну філармонійну родину з наступаючими різдвяно-новорічними святами та побажали довгоочікуваної Перемоги, миру, успіхів, натхнення, радості, яскравих прем’єр та вдячної публіки.

«Працівники філармонії подякували за подарунок і привітання та висловили впевненість, що лісова красуня стане справжньою окрасою всіх святкових концертних програм. Вишукана, пишна та святково прикрашена ялинка вже з першого дня зими буде радувати малят і всіх поціновувачів музичного мистецтва, додавати позитивного настрою та впевненості у майбутньому мирному житті», - говориться у повідомленні.

Першими гарно вбрану лісову красуню побачили меломани, які побували на концерті «Зірки оперної сцени» за участю академічного симфонічного оркестру під керуванням Василя Коваля та солістів «Дніпро-Опера» Тетяни Лисенко і Віктора Мельника. Запоріжці і гості міста влаштували фотосесію біля символу зимових свят.

Афіша святкових програм

Сезон різдвяно-новорічних мистецьких заходів в обласній філармонії розпочався. Сьогодні, 3 грудня, у філармонії проходило родинне фольклорне свято “До нашого дому Миколай іде”. Усією родиною можна буде також відвідати 28 грудня новорічне мультимедійне шоу “Чарівні пригоди святого Миколая”.

Для маленьких запоріжців артисти філармонії підготували і прем’єру - новорічне шоу “Феєричний дарунок”, яке проходитиме 23, 24 і 25 грудня,

До кінця року артисти філармонії представлять також кілька яскравих прем’єр для дорослих поціновувачів музичного мистецтва.

Так, 16 грудня відбудеться концерт академічного симфонічного оркестру “Мелодії Різдва”, 26 грудня - святковий концерт артистів філармонії “Мрії щасливого року”. Заключним музичним акордом 2023 року стане програма академічного симфонічного оркестру “Віденський бал”, яка запланована на 30 грудня.




Схожі новини: