У Запорізькому районі спалахнув будинок в одному з дачних кооперативів

Переглядів: 348

30 листопада 2023 18:25

У Запорізькому районі спалахнув будинок в одному з дачних кооперативів фото

Рятувальники оперативно ліквідували загоряння приватного будинку на площі 30 кв.м в одному з дачних кооперативів Запорізького району.

Ймовірно, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час використання твердопаливних котлів. Від ГУ ДСНС залучалося 11 рятувальників та 2 одиниці техніки. Жертв та постраждалих немає. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Запорізькій області. 

Сьогодні вранці також до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Олександрівському районні міста. Прибувши на місце події рятувальники встановили, що горить приватний житловий будинок на площі 20 кв.м. Через сильне задимлення надзвичайники працювали в апаратах на стисненому повітрі. Жертв та постраждалих у результаті події немає. Ймовірною причиною пожежі стало коротке замикання електромережі. Від ГУ ДСНС залучалося 10 рятувальників та 2 одиниці техніки.

Загалом за добу на ліквідацію наслідків усіх подій від ГУ ДСНС залучалося 112 рятувальників та 30 одиниць техніки.

Рятувальники нагадують, щоб уберегтися від неприємностей під час користування газовим та пічним обладнанням, електроприладами, альтернативним джерелами енергії необхідно дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті, і пильнувати за безпекою дітей!




Схожі новини: