У Запоріжжі три жінки налагодили «секс-бізнес»

Переглядів: 353

30 листопада 2023 17:10

У Запоріжжі три жінки налагодили «секс-бізнес» фото

Правоохоронці розкрили злочинну діяльність групи осіб, які на території обласного центру організували «секс-бізнес».

Правоохоронці встановили, що 31-річна жителька Запоріжжя залучила до протизаконного бізнесу двох подруг. На території міста вони підшукали 10 жінок, які надавали послуги сексуального характеру за гроші. В орендованих квартирах, адреси яких вони щотижня змінювали, «підприємиці» влаштовували зустрічі дівчат із клієнтами. За такі послуги чоловіки сплачували 2500 гривень за годину. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області. 

За місцями проживання фігуранток кримінального провадження, а також за адресами розташування місць розпусти поліцейські за силової підтримки спецпризначенців БПОП провели санкціоновані обшуки. Правоохоронці вилучили мобільні телефони, сім-карти, візитівки, чорнові записи, ноутбуки, банківські картки та грошові кошти, отримані у результаті незаконної діяльності.

Правопорушницям слідчі вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Одну із адміністраторок затримали на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Найближчим часом суд обиратиме зловмисницям запобіжні заходи. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від чотирьох до семи років. Досудове розслідування триває. 




Схожі новини: